Φιλανθρωπική αποστολή με πανέμορφα κουταβάκια!

Φαίνεται πως ο Ντάνιελ Κρεγκ, εκτός από επικίνδυνος πράκτορας, είναι και η μασκότ της νέας νέας καμπάνιας. Έχει καταφέρει να συνεργαστεί με την Omaze, μια διαδικτυακή πλατφόρμα, και την Aston Martin, βιομηχανία αυτοκινήτων, για να δημιουργήσει την φιλανθρωπική οργάνωση με τίτλο «United Nations Mine Action Service», η οποία αγωνίζεται για την εξάλειψη εκρηκτικών και ναρκών στις εμπόλεμες χώρες.

james-bond-puppies-aston-martin-daniel-craig-appears-latest-omaze-campaign

Στο ανακοινωθέν άρθρο ο Ντάνιελ Κρεγκ ενημερώνει για την ανιδιοτέλεια που πρέπει να έχει κάθε φιλανθρωπία αλλά παρόλα αυτά σκοπεύει να δώσει ως επιβράβευση..κουταβάκια! Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: « Ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο ή μια διαμονή all insclusive σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων αξίζει … δύο υπέροχα κουτάβια».

 Εν τέλει ο 49χρονος ηθοποιός σκοπεύει να επιβραβεύσει τον νικητή της κλήρωσης που θα διεξαχθεί στο τέλος με μια ‘Αστον Μάρτιν – Aston Martin Vantage Roadster GT- η αξία της οποίας ξεκινά από 99.000.

«Με μόλις 10 δολάρια, αυτή η Άστον Μάρτιν μπορεί να γίνει δική σας», λέει και συνεχίζει «Η μεγαλύτερη αξία αυτής της εμπειρίας είναι ο αριθμός των ανθρώπων που μπορούν να σωθούν στηρίζοντας την απίστευτη δουλειά που κάνει η «United Nations Mine Action Service». Και αυτό αξίζει όλα τα κουτάβια του κόσμου».Εγγραφείτε στο Newsletter του Soulatso24 για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα...!

Αρέσει σε %d bloggers: