Η Μέριλ Στριπ τα χώνει άσχημα στον Τραμπ!!

Στις Χρυσές Σφαίρες φυσικά τιμήθηκε και η πασίγνωστη ηθοποιός Μέριλ Στριπ. Όταν ήρθε η στιγμή να παραλάβει το βραβείο της ο λόγος της που ακολούθησε δεν είχε καμία σχέση με τους αντίστοιχους λόγους που όλοι μας γνωρίζουμε. Δεν είχε να κάνει με αφιερώσεις, ευχαριστίες ή κάτι παρόμοιο αλλά αντιθέτως τα έχωσε στον Ντόναλντ Τραμπ!

«Θα πρέπει να με συγχωρήσετε, έχασα την φωνή μου αυτή την εβδομάδα. Και νωρίτερα αυτό το χρόνο έχασα το μυαλό μου, οπότε θα πρέπει να τα διαβάσω. […] Το Hollywood κατακλύζεται από ξένους και outsiders. Και αν μας διώξετε όλους, δεν θα μείνει τίποτα πέρα από το να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο και mixed martial arts, που δεν είναι Τέχνη».

 

«Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε», δήλωσε η 67χρονη μιλώντας για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ και συμπλήρωσε: «Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή εκείνη που το πρόσωπο που ζητήθηκε να καθίσει στην πιο αξιοσέβαστη θέση της χώρας μας μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες, κάποιον που δεν μπορούσε να «απαντήσει». Μου ράγισε την καρδιά όταν το είδα και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Γιατί δεν ήταν σε ταινία αλλά στην πραγματική ζωή. Και όταν γίνεται από κάποιον που έχει εξουσία, είναι σαν να δίνει την άδεια σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Η έλλειψη σεβασμού φέρνει έλλειψη σεβασμού και η βία φέρνει βία. Και όταν οι ισχυροί χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να εκφοβίζουν όλοι χάνουμε».Εγγραφείτε στο Newsletter του Soulatso24 για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα...!

Αρέσει σε %d bloggers: