210216172417_7155

Όλα όσα είπε η Αμαρυλλίς για τον Παντελή Παντελίδη!

 

210216172417_7155

Η γνωστή τραγουδίστρια, Αμαρυλλίς, μίλησε στα Αποκαλυπτικά για τον χαμένο φίλο και αγαπητό σε όλους, Παντελή Παντελίδη: «Ο Παντελής ήταν ένα φαινόμενο. Ό, τι έκανε, το έκανε μέσα από την ψυχή του και για αυτό το λόγο είχε αυτή την αποδοχή από όλη την Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο ακόμα και τώρα να συνειδητοποιήσεις (ότι δεν είναι μαζί μας)».

«Ο Παντελής είναι ένα παιδί που όταν είσαι δίπλα του δεν υπάρχει πάγος. Καμία αμηχανία. Είναι ένα παιδί που σου βγάζει πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα» έιπε η ίδια.

Στη συνέχεια είπε ότι  «το τροχαίο έγινε έξω από το σπίτι μου. Καταλαβαίνεις ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν βγαίνω από το σπίτι μου και το τελευταίο όταν μπαίνω μέσα είναι αυτό. Δεν υπάρχει μέρα που να μην το σκέφτομαι. Δεν μπορώ έτσι κι αλλιώς! Χάραξε όλη μου την καθημερινότητα. Και μέσα από τα τραγούδια του (τον σκέφτομαι). Όταν έγινε το συμβάν ξύπνησα από τις σειρήνες».

Έπειτα ανέφερε τα εξής σχετικά με την οικογένεια του τραγουδιστή : «Η οικογένεια έχει χάσει το παιδί της. Δεν υπάρχει πιο τραγικό γεγονός από αυτό. Και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μάθει την αλήθεια. Νομίζω ότι όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα πολύ σύντομα θα απαντηθούν. Έτσι κι αλλιώς από όσο γνωρίζω οι πιο εγκεκριμένοι εμπειρογνώμονες έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Το δικό μου feeling είναι ότι δεν έχουμε μάθει όλη την αλήθεια». Εγγραφείτε στο Newsletter του Soulatso24 για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα...!

Αρέσει σε %d bloggers: